Tonga ‘Bende varım' dedi

Tonga ‘Bende varım

Keskin Belediye Başkanlığı için Hafta sonu Adam Tonga aday adaylığı başvurusunda bulundu. Tonga Keskin'e hizmet etmek için aday adayı olduğunu ifade etti.

 

Sorunları çözeceğiz

Hafta sonu Keskin’de kalabalık bir gurup ile aday adaylığı başvurusu yapan Tonga, “ Keskin’in beli başlı sorunları var bu sorunları yakından biliyorum. Sorunları çöze bileceğim için aday adayı olma kararı aldım nasip olurda aday olursam hep birlikte çalışarak ilçemizi en iyi yere getireceğiz, Keskin yerinde duruyor bizde bu yere hizmet etmek istiyoruz aday kim olursa olsun Keskin’in için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız” diye konuştu

 

Hedefe doğru yaklaşıyoruz

Keskin’e iyi yöneltildiği zaman çok büyük bir potansiyele sahip olacağını belirten Tonga, “Kırıkkale’mizin en büyük ilçelerinden birisi olan Keskin’e Size hizmet etmek için ben buradayım. Keskin ve Keskinlilerimiz kazanacaktır. Adım adım hedefe doğru yaklaşıyoruz. Keskin için üzerimize düşeni yapmaya hazırız.  Durmak yok yola devam”dedi.

 

Yeni bir çağ başlatacağız

Tonga son olarak ise, Aday Adayı Tonga Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay ve arkadaşlarının 2002 yılında ülkemizde nasıl bir çağ kapatıp yeni bir çağ başlatmışsa Allah izin verir partinin kabul etmesi durumunda kendilerinin Keskin’de yeni bir çağ başlatacaklarını ifade etti. Keskin İlçe Başkanı Ömer Tuna ise Aday Adayı Tonga’ya başarılar diledi.

 

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız